Да си припомним една селекция, в която ще откриете пет 

...
Да си припомним една селекция, в която ще откриете пет 
Коментари Харесай

Повелителите на YouTube, които всички гледат

Да си напомним една селекция, в която ще откриете пет  YouTube канала, които си заслужава да погледнете. И не - каналът на Тото не е измежду тях. 

YouTube се трансформира в неизменима част от нашия живот. Според е проучванe, направени от Anadolu Agency, дейните консуматори на интернет са над 5 милиарда, което е повече от 60% от международното население, като до 2021 г. сайтът за видеосподеляне беше и номер едно по посещаемост. В същата статистика се споделя, че YouTube лишава приблизително по 22 минути на посещаване. 

А какво вършим в тези 22 минути?

The Clashers 

Със своите 1,28 милиона клиенти Слави от The Clashers  може да се похвали със забележителни числа под видеата си като гледания, които са и заслужени. В канала постоянно може да гледате ранглисти, любопитни обстоятелства и тайни теории. Той има и обособен канал, в кой качва геймърски клипове, което беше и неговата истинска концепция за наличие в YouTube.

Каналът е основан през 2016 година, като досега е генерирал над 352 012 148 проявления. Слави е създател на пет книги и мърч с тениски, което способства и за неговото разпространение. 

Прочетете още на идната страница... 

Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР